Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Promotion
Read more

Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@flowthebrand.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

GO WITH THE FLOW 

Je bent jong en je wilt wat. Lekker veel op stap, uitslapen en zondagen doorbrengen op de bank met Netflix. Het beeld dat sommigen hebben van jongeren tegenwoordig. Dat is dus precies wat wij anders doen.

Wij zijn Janne van den Elzen & Lieva Jansen de eigenaresses van www.Flowthebrand.nl.

Wij hebben altijd een droom gehad een eigen bedrijf te hebben. Deze droom is op 16 juni 2020 uitgekomen! We zijn uitgegroeid tot een snel groeiend e-commercebedrijf!

Sinds 2020 staat het blij maken van meiden met de meest trendy & kwalitatief goede kleding, sieraden & accessoires centraal! We verzamelen de mooiste musthaves van dit moment, iets wat wij het leukste vinden om te doen.

We geven onze klanten graag advies hoe je betaalbare items en verschillende stijlen met elkaar combineert.

We lanceren elke twee weken een nieuwe collectie, en gaan mee met de flow trends van ieder seizoen. Bekijk onze nieuwste collectie hier

Lots of Love ♥

Lieva & Janne

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings